Möhippa

10 April 2017 10:53

I lördags körde jag in till Malmö redan 08:50 medan Richard hade båda barnen hemma. Vid 09:30 mötte jag upp 13 tjejer för att överraska en vän som gifter sig i sommar. Eller, en bekant rättare sagt, det är Richards killkompis som gifter sig så jag känner inte den blivande bruden så väl men vi har träffats ett par gånger. Kul att hinna träffa resten av tjejerna innan bröllopet också och lära känna varandra lite mer. 

Så vi överraskade henne i deras lägenhet och sedan gick vi genom stan ner till Boule Bar på Drottningtorget för en lyxig brunch. Med lite lekar på vägen. Jag var bara med på brunchen och sedan körde jag hem (så jag drack inte heller nån alkohol), men de flesta andra skulle åka upp till Helsingborg för övernattning i ett hus. Det är inte riktigt läge för mig att göra det just nu när Isabella bara är 11 månader. Den blivande bruden har förvisso en 10-månaders men jag gissar att hon inte ammar, och så är det ju lättare om man bara har ett barn. När Samuel var liten hade ju Richard honom ensam vissa kvällar utan problem (jag kom ju iofs hem sen med stora tuttar och ammade vid 22-tiden hehe..). 

I alla fall. Mycket trevligt med brunch och lite socialiserande! :)

En av de bästa sakerna med dagen var dock att bara komma iväg en stund ensam, haha.. Få ha håret utsläppt, lite smink, köra bil själv. Jag är ganska barntrött just nu faktiskt. Ser fram emot att börja jobba!

Kategori: Vänner

Tags:

3 kommentarer Lämna en kommentar

  • 1. Ella  |  10 April 2017 at 21:26

    Jag pumpade när jag övernattade borta (förberedde flaskor i förväg) så det går även fast man ammar :)

  • 2. Becka  |  10 April 2017 at 22:37

    Ja såklart. Jag pumpade när jag reste bort en natt för jobb när Samuel var lite över ett år. Det var bara en gissning att tjejen ifråga inte ammar nu, men jag har ju ingen aning egentligen. Det är nog mest jag som är… vad ska jag säga. Orolig? Överdrivet barn-styrd…? Som det är och känns just nu med två barn hade jag inte kunnat vara borta från Isabella en enda natt. När hon slutat amma / nattamma och det går smidigt att natta båda ungarna, kanske om några månader, dååååå ska jag ta och boka nån hotellnatt och typ njuta av middag, vin, SÖMN och hotellfrukost… ;)

  • 3. Ella  |  11 April 2017 at 20:26

    Det förstår jag – och då har jag “bara” en, kan inte tänka mig hur det är med två! Åh det lät härligt, tycker jag du gör rätt i. Nu blev jag inspirerad själv, bör kanske tipsa maken om födelsedagspresent, övernattning på spahotell? Medicin för själen ju!

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar