Långfredag på Österlen

14 April 2017 23:57

Idag roadtrippade vi till Österlen för att fira påsk med Richards familj i hans mammas (nya) hus. Båda ungarna klarade ditresan bra, så himla skönt, det var den längsta bilresan Isabella gjort faktiskt. Men vi pausade halvvägs och handlade, Samuel fick banan och Isabella tutte i bilen :) 

Isabella höll sig pigg länge vilket var skönt, vi hann äta mumsig mat (och båda ungarna vräkte i sig prinskorv, köttbullar och ägg!). Och prata och umgås och köra leksaksbil (Isabellas favoritsyssla) och äta både god mat och goda kakor och tårta. Trevligt! Det blev också rätt bra timing att Isabella sov lite senare än vanligt, jag kunde dricka kaffe och äta tårta och mysa massor med Samuel. Det är så gulligt, han säger “myyyysa” nu, och ser såååå lycklig ut! Jag använder det ordet väldigt ofta, haha..

Isabella säger ju faktiskt en del ord hon också. Mamma, pappa, där, den, och något som liknar “tutte”, samt “hoppa”.. Ikväll när jag kröp ner i sängen så rörde hon på sig, smackade med läpparna och det lät som att hon i sömnen viskade “tutte!” och högg tag :) Jag är så glad att amningen fortsätter! Såret efter det rejäla bitet har nästan läkt. Det blev dock en rejäl neddragning av amningsfrekvensen men egentligen var det ju bara bra pga min jobbstart nästa vecka. Jag ammar fortfarande 5-6 gånger per dygn, typ morgon, eftermiddag, kväll, natt x2-3. Känns bra. 

Jag glömde ta bilder idag, det var fullt upp med Isabella och Samuel.. men jag tog bild i bilen när de sitter med sina nya jättesöta “mepsar” som jag beställt (fått dem uppsydda). Samuel fick i nya favoritfärgen rött, med grävmaskiner och traktorer på, och Isabella fick en somrig med gulliga nyckelpigor och blommor. Samuel fick också en vanlig mössa som jag måste visa vid ett annat tillfälle, det är ett såå gulligt tyg med rävar och svamp och nyckelpigor!


Smidigt med meps i bilen! (solskydd för fönstret funkar ju inte..)

Kategori: Familj och släkt

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar