Egentid inför jobbstart

18 April 2017 08:26

Igår tog Richard barnen ett par timmar och jag körde in till Malmö för att göra mig lite fin inför jobbstarten! Jag gjorde manikyr med shellac (som håller ca 3 veckor) och pedikyr samt färgade ögonfransar och ögonbryn. Sååå skönt! 

Jag har ju aldrig nagellack för det slits bara av direkt och blir fult. Men shellac (som målas på den egna nageln och härdas med UV-ljus) håller i ett par veckor – perfekt för småbarnsmamman som tvättar händerna tusen gånger om dagen! Jag valde en ljus rätt “naturlig” men lite skimrande färg. Nästa gång blir det nog en lite mer matt färg och mer kantiga än rundade naglar. Får ju prova sig fram lite :)

Det var såååå gött att få en pedikyr också, på senaste tiden har mina fötter varit helt riviga och obehagliga, jag har liksom inte gjort något med dem sedan innan förlossningen.. Typ försummade i ett och ett halvt år ;) Jag valde ungefär samma färg på tånaglarna som på fingrarna men insåg sen att jag borde valt rött! Rött är snyggast på fötter. Oh well. 

Och att få bryn och fransar färgade är alltid skönt, snabbar upp morgonsminkningen lite också.

Snart börjar allvaret!Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om jobb, hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

När jag inte är föräldraledig arbetar jag som projektledare på en digital kommunikationsbyrå i Malmö. Tidigare bestod mitt liv av kärriär, deadlines och resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes Samuel och i maj 2016 fick vi Isabella. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vårt liv som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar