Första jobbdagen på ett år

18 April 2017 16:42

Idag började jag jobba igen! Det kändes lite ovant att gå ut genom dörren 07:40, promenera till bussen och pendla in till stan från förorten ;) Men bra! Jag kommer nog trivas med detta ändå, lite uppvarvning och lite nedvarvning på bussen alltså. Även om det tar ett tag från dörr till dörr jämfört med att cykla till kontoret som jag alltid gjorde när vi bodde i Malmö. Jag tror ändå att det är bra för mig att alltid ta samma buss hem t.ex, för då har jag en tid att passa och MÅSTE gå för att hinna med bussen. Och idag tog jag bussen hem enligt plan, yey, det börjar bra! Men det kommer vara tufft, jag känner redan efter att bara ha jobbat en dag att det kommer vara klurigt att få tiden att räcka till. Bara detta med att jobba 50% är ju svårt när det kommer till möten, jag har redan blivit inbjuden till flera som jag fått tacka nej till pga fel dag i veckan. Men men, bara lite disciplin som krävs. Nu med barn är prioriteringen annorlunda, jag vill ju hinna träffa dem varje eftermiddag/kväll. Sen är det ju tur att jag är hemma på halvtid, jag kommer ju ändå få min dos bebismys :)

Det var väldigt gött att sminka sig, klä på businesskläder, smycken och MK-väskan iaf. Jag har saknat att vara uppklädd! Fast snart hemma nu. Perfekt att blogga på bussen, hehe. Dags att byta om till mjukisbrallor och krama ungarna :)

Kategori: Karriär och jobb

Tags:

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar