Vinter i slutet av april

19 April 2017 16:46

Jisses, i morse var det -6 grader ute! Vintern är tillbaka!! Brrr. Tog vinterkängor och vinterjacka på. Men det var en fin och solig promenad till busshållplatsen! Jag har haft en bra dag på kontoret också. Det är en spännande ny roll och mycket som händer :) Jag sitter uppe på “balkongen” och har en härlig vy över himlen, samt lite irriterande solljus på skärmen framåt eftermiddagen. Dagens i-landsproblem.

Imorgon blir det jobbresa till Sthlm. Då landar jag inte förrän 18:15 på Sturup men jag borde ju iaf vara hemma kl 19.. Så jag hinner iaf natta Isabella, hon har aldrig somnat på kvällen utan mig hittills i sitt liv! Hoppas att det inte blir några förseningar bara. 

Nu sitter jag återigen på bussen, är snart hemma och ser fram emot en amningsstund och mys med ungarna :) 
Idag körde jag all black med svarta jeans, svart polo och kavaj. I like it!

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar