Nya somriga naglar

18 May 2017 19:58

Igår jobbade jag, det var den 17e maj och således min namnsdag! Jag firade med att unna mig en manikyr (shellac) på lunchen. Jag velade och velade över färgvalet, tänkte först ta något naturligt och enkelt men sen kände jag ähhh det är ju nästan sommar, så jag tog en korall/rosa variant! Färgglatt, kanske en aning “ung” nyans ;) 

Det ljusa skimrande lacket som jag hade förra gången kändes mer “jag”, men jag måste ju prova lite olika! Formen blev iaf bättre nu, lite rakare och kantigare. I like.

Kategori: Skönhet

Tags: ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar