Snart miniweekend och ett bröllop

2 June 2017 00:05

Hallå!

Usch, lite för mycket jobb de senaste dagarna. Definitivt mer än halvtid. Men nu är det ju faktiskt inte långt kvar innan det är semestertider! Och det är ju mycket kul och spännande i min nya roll, så jag försöker att inte gnälla :) Men bloggandet blir lite decimerat när jag jobbar typ 20:00-23:00 på kvällarna. Fast det är mest igår och idag det blivit så. Jag ska skärpa mig!

Hur som helst, imorgon ska vi köra ut till Österlen och bo i ett hus som vi hyrt i två nätter via Airbnb! Vi ska på ett bröllop på lördag, och då ska min mamma och bror passa Samuel och Isabella under dagen och lite av kvällen. Så de ska också bo över i huset en natt :) Vi får se hur det går sen på kvällen med Isabella, jag brukar ju amma till sömns och de senaste kvällarna nu har hon vaknat till så jäkla ofta, typ var 30-40 minuter från nattning 19:30 tills jag gått och lagt mig. Så kanske kan jag inte vara med på bröllopskvällen, om hon vaknar och är ledsen. Men vi får testa iaf. Huset ligger 800 meter från festlokalen så det är ganska nära! Och om hon somnar i vagn för natten efter gröt kanske det går att bara rulla vagnen om hon vaknar till lite (som brukar funka fint på dagen!). Det blir spännande. 

Imorgon jobbar Richard och jag är hemma, jag ska packa och preppa. Man måste ju ta med halva huset när två barn ska med… ombyten, blöjor, leksaker, böcker, potta, matstol, vagn och ståbräda, och så massor maaaat typ bebisgröt, frukostgrejer, lunch, mellanmål, middag… osv osv. Nåja. Det ska nog gå.

Jag har iaf en tilltänkt klänning. Och Richard blir supersnygg i sin kostym. Och vi har skrivit en lista på grejer som ska med. OCH nu vid midnatt svängde jag ihop en deg för jäsa-över-natten-frukostbullar! :) Kan ju vara trevligt att ha goda bullar med oss till huset… 

Ok, nu hög tid att sova!!

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar