En lång helg

4 June 2017 22:41

Titta så tjusiga vi var på bröllopet igår, trots att vi hade typ 20-30 minuter på oss att göra oss klara.. livet med kids alltså, puh! Är helt jävla slut efter denna helg. Det är inte en dans på rosor att resa bort med en snart 3-åring och en 1-åring, och då hade vi ju ändå barnvakt från lunchtid igår. Nu ska jag sova, så jag får berätta mer om bröllopet, huset och hela helgen en annan dag :)

Kategori: Min vardag

2 kommentarer Lämna en kommentar

  • 1. Sus  |  21 July 2017 at 07:02

    Röd klänning på bröllop…big no no :-)

  • 2. Becka  |  21 July 2017 at 12:11

    Tss! Den är inte röd utan korall :) Och klädkoden var “sommarfin”. Hade varit värre om jag hade den knallröda från i julas!

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar