Jag ligger efter

8 June 2017 22:57

Ahh, dagarna bara rusar iväg. Jag som skulle blogga om vårt airbnb-hus och bröllopet. Istället blir det inte mycket bloggar alls. Meeen. Jag hade en väldigt härlig dag i tisdags, när vi var lediga på nationaldagen. Sara och Malin kom hit med sina barn och så drack vi bubbel, åt charkbricka, fikade, grillade, lät kidsen leka och busa och härja i trädgården! Men jag får återkomma på denna punkt.. för sen blev jag samma kväll involverad i en pitch på jobbet (dvs potentiellt en ny rolig kund) och körde till möte igår istället för att åka till kontoret. Så nu blir det lite kvällsjobb här och där ändå (även om jag inte kan vara så mkt konkret involverad i pitchen pga föräldraledigt).

To be continued.

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om jobb, hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

När jag inte är föräldraledig arbetar jag som projektledare på en digital kommunikationsbyrå i Malmö. Tidigare bestod mitt liv av kärriär, deadlines och resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes Samuel och i maj 2016 fick vi Isabella. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vårt liv som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar