Jag ligger efter

8 June 2017 22:57

Ahh, dagarna bara rusar iväg. Jag som skulle blogga om vårt airbnb-hus och bröllopet. Istället blir det inte mycket bloggar alls. Meeen. Jag hade en väldigt härlig dag i tisdags, när vi var lediga på nationaldagen. Sara och Malin kom hit med sina barn och så drack vi bubbel, åt charkbricka, fikade, grillade, lät kidsen leka och busa och härja i trädgården! Men jag får återkomma på denna punkt.. för sen blev jag samma kväll involverad i en pitch på jobbet (dvs potentiellt en ny rolig kund) och körde till möte igår istället för att åka till kontoret. Så nu blir det lite kvällsjobb här och där ändå (även om jag inte kan vara så mkt konkret involverad i pitchen pga föräldraledigt).

To be continued.

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar