Richard fyller 33 år

8 June 2017 23:16

Måste ju också påpeka faktumet att min underbara man fyller år idag. Ynka 33! Det är minsann inget att stressa upp sig för. Jag blir 34 i november men känner mig rätt lugn. Jag har två barn, en bra karriär, hus i Lomma (!!!) och massa annat fint. Tycker att jag hunnit mycket, och då blir åldrandet inget jobbigt.

Men det blir inte så luxuösa födelsedagsfiranden nu när vi är småbarnsföräldrar. Jag orkar typ aldrig “tänka ordentligt” i förväg, jag är för slut i huvudet hela tiden. Meeen några små presenter fick iaf min darling i morse. Jag måste börja tvinga honom att skriva en önskelista… Innan barn köpte vi alltid upplevelser till varandra, övernattningar här eller där. Nu är det mycket svårare! Vad köper man för saker till en man som redan har massor skjortor och klockor? Det blir typ strumpor och kalsonger (inte så fancy). Parfym har jag redan köpt nyligen. Förra julen fick han en borrmaskin och borrar, haha.. :) Jaja. Nu är ju inte presenter det viktigaste, utan att man i alla fall firar lite! Idag är han dock bortrest över natten med jobb, så det blev inte så mycket firande förutom presenterna imorse. Men imorgon kanske vi kör någon smaskig take away-middag :) Och kanske glass!!


Snygg man.

Kategori: Kärlek

Tags: ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar