Våra vackra rosor 

14 June 2017 13:31

I våras beskar jag alla våra rosor inklusive den på baksidan som är stor och maffig med fantastiska röda rosor över hela husväggen. Men jag beskar nog lite försiktigt för nu är den enormt stor igen, och lite ranglig. Och härom dagen när det blåste så förfärligt så lossnade en skruv i väggen som har hållt busken uppe (en ståltråd runt de tjockare grenarna) och flera grenar med massor knoppar bröts av :( Buhu! Jag plockade in grenarna och har satt dem i varmt vatten med lite socker, får se om de orkar slå ut. Nästa vårvinter får jag nog beskära den hårdare så att den blir lite lägre och mer kompakt. 

Ääälskar iaf alla våra rosor :) Vi har nog 9 stycken nu med de nyplanterade klängrosorna vid rosenbågen.Kategori: Trädgård och växter

Tags:

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar