Träbröllop!

16 June 2017 23:40

16 juni och 5 år som gifta idag, hurra! 

Jag köpte en fågelholk, tycker att det är en söt, träig, symbolik! Och kul för barnen. Tänk så roligt om ett litet fågelpar flyttar in och skaffar bebisar så att en hel liten fågelfamilj får bo där! :)

Tänker att holken nog kan få sitta antingen på husets gavel eller på ett av träden på gaveln, så att det är lite “lugn och ro”. Inte mitt i trädgården, vore inte så snällt om de skaffar fågelungar som ska flyga ut och så har vi skräniga människoungar som busar precis under holken. 

Kategori: Kärlek

Tags: , , ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar