Småbarn, jobb, småbarn, jobb…

3 July 2017 22:18

Vad händer..?! Alltså, inte så mycket mer än kombinationen småbarnsliv och karriär. Hehe. Såååatteee.. jag kanske återfår blogginspiration efter att jag tar semester på riktigt efter 5 juli. Jag skulle ju vara ledig efter midsommar men det var visst lite orealistiskt. Idag åkte jag in och jobbade fast det inte alls var planerat egentligen. Och jag jobbar nu på kvällen. Puh. Men ljuset i tunneln är typ torsdag eftermiddag. Efter kundmöte på onsdag och troligen ett eller två telefonsamtal på torsdag. Waaah. :)

Vi hörs när jag korkat upp vinet, typ! 


Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om jobb, hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

När jag inte är föräldraledig arbetar jag som projektledare på en digital kommunikationsbyrå i Malmö. Tidigare bestod mitt liv av kärriär, deadlines och resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes Samuel och i maj 2016 fick vi Isabella. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vårt liv som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar