Trötta barn

4 July 2017 13:38

Idag är jag hemma och försöker ha semester :) Efter frukost tog vi alla fyra en tidig cykeltur och utforskade lekplatser i Lomma. Barnen behöver komma ut nästan direkt, allt blir bättre då. I helgen var vi mest bara hemma, en del i trädgården såklart men också en del inne och då blir ungarna snabbt uttråkade och griniga och det dröjer inte länge så är vi föräldrar också griniga. Sååå idag blev det en liten utflykt direkt. Vi var på två olika lekplatser och både Samuel och Isabella var mycket nöjda. Men på vägen hem tokdäckade Isabella i cykelsitsen. Jag fick hålla upp hennes huvud med ena handen, awwhh. Sen var hon helt däckad och jag kunde lyfta upp, ta av jacka, täckbyxor och skor och lägga ner henne i vagnen utan att hon vaknade. Då är man trött!

Lite senare däckade Samuel ovanpå mig i soffan i uterummet. Mina sötgrisar!


Kategori: Kina 2011,Mammalivet

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar