Försummad blogg 

11 July 2017 00:24

Vad händer.. plötsligt glömmer jag bara bort att blogga! Innan bloggade jag när Isabella sov på dagen eller när hon somnat på kvällen. Men nu gör jag massor annat när Isabella sover på dagen. Samuel sover ju i princip inte på dagen längre förutom kort powernap. Nu när hela familjen är hemma blir det inga såna där lugna koppar kaffe i ett tyst hus… 

På kvällarna har jag jobbat en hel del, jag hade tänkt sluta efter mötet förra onsdagen men det finns liksom hur mycket som helst att göra.. Igår kväll satt jag med omsättningsprognos och idag uppdaterade jag grejer i vårt säljstödsystem, skickade en offert, uppdaterade Excelfiler etc. Bah. Men jag SKA försöka ta semester nu, även kvällstid! På dagarna är det ju fullt upp med två barn, även om man är två vuxna. Puh :) 

Men – vi har påbörjat ett nytt projekt på husets framsida! I början av april gjorde vi klart flytta-soptunnor-projektet och i slutet av maj la Richard ett nytt trädäck precis utanför uterummet… nu var det hög tid för ett nytt! :)

Det är dags för makeover av framsidan, närmare bestämt ny mur och ny marksten vid entrén! Vi började lite spontant idag med att “kolla om stenpelarna är lätta att få bort” – nä, de var gjutna lååångt ner i marken med betong och armeringsjärn (!!). Men Richard lyckades ta bort båda efter en del jobb. Rätt kul och underhållande för Samuel iaf. Det är ett steg på väg, imorgon ska vi nog åka och titta på mursten..  :) To be continued.Kategori: Hus

Tags:

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar