Fredagshäng

6 August 2017 22:35

I fredags kom Sara, Mikael och Itatchi hit. Det blev fika, lek, både sol och regn och till sist även middag. Vi har inte umgåtts sedan tidigt i somras, hjälp, var tog sommaren vägen egentligen?! Vi hade ju tänkt anordna något barnkalas för Samuel men efter tre olika firanden (med min familj, på Samuels födelsedag, och med Richards familj) var vi helt slut.. Nåja. Idag lyckades jag iaf baka ett gäng småkakor tills gästerna kom. Alltid trevligt att ha något gott till kaffet!

Som vanligt är det så roligt att se ungarna leka och busa.. Mest leker de på varsitt håll och inte så mycket tillsammans, men det kommer :) Och Isabella börjar bli så stor och hänger verkligen med!Men ja. Vart tusan tog sommaren vägen? Jag börjar jobba imorgon! Veckorna har flugit förbi. Projektet på framsidan har såklart tagit en del tid, och även om jag själv hade kunnat vara bättre på att bjuda hit folk (även om Richard hade jobbat på framsidan) så har det varit ganska avkopplande med en så oplanerad semester. Vi har gjort små utflykter till Alnarp, varit på stranden, cyklat till affären, gått runt i kvarteret eller till lekplatser, hängt i trädgården.. Nu har plommonen precis börjat mogna, mullbärsträdet dignar av bär och även våra äpplen börjar bli röda så nu är det verkligen en lycka för ungarna att smaka på allt :) Tyvärr har fikonen inte fått så mycket sol så de är fortfarande gröna. Och röda vinbär och krusbär är sedan länge uppätna av våra små barn. Och jordgubbarna förstås. Men tänk ändå så mycket gott vi har i vår trädgård!

Jag hoppas att det blir en varm och solig augusti och september månad i alla fall, även om jag kommer jobba.

Kategori: Vänner

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar