Tillbaka på jobbet

8 August 2017 08:15

Igår började jag jobba igen. Nu kör jag 80% med en föräldraledig dag per vecka. Det var soligt och skönt när jag gick till bussen. Jag känner mig faktiskt helt ok med pendlingen till kontoret, innan vi flyttade hade jag 10 minuters cykeltur och nu är det ca 40 minuter totalt av promenad-buss-promenad. Jag borde ju egentligen cykla till jobbet, det gör Richard på ca 30-35 min. Jag kanske hade kunnat göra det på 40-45 iaf.. Men just nu är jag inte alls motiverad till det. 

Det var helt ok att komma tillbaka till jobbet, roligt att träffa favoritkollegan (vi stack ut på mumsig lunch). Fast jag ska ju ärligt säga att jag inte är superpeppad än. Det är ju NU sommarvädret börjar komma. Och efter ett par veckor hemma har man ju också vant sig vid att ha två barn hemma samtidigt :) Det var så fint att komma hem och se man och två barn ute på gatan utanför huset, sopande med varsin liten kvast! Och när Isabella såg mig kom hon springande i full fart. Sedan vände hon plötsligt och rusade tillbaka mot huset glatt tjutande “tutte, tutte!” :) :) Gulle!

Jag glömde ju visa mitt hår efter frisörbesöket, men det blev så bra med lite livfull upplöuppning. Jag behåller nog den här färgen ett tag tror jag!


Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar