Rensa ut, organisera!

11 August 2017 13:31

Åh, igår gick nattningen av Isabella mycket bättre, dock pga annat sätt. Först provade jag att gå in i sovrummet efter amning i soffan men då började hon vråla och protestera vilt på en gång. Så då tog jag istället ut henne på kvällspromenad i vagnen och då somnade hon snabbt – helt lugn och nöjd. Sen var inte första uppvaket förrän 2 timmar senare, så skööönt! 

Så då passade jag på att rensa ur i garderoben. Jag har så mycket kläder jag inte använder. Jag har bara kommit en bit på väg, men åh så luftigt det blev på en gång :) Nu är det kortärmade toppar till vänster och långärmade till höger, och i mitten är det “kläder på gång”, typ om jag bara haft en tröja en gång/några timmar, inte varit svettig alls etc, sålänge det dumt att lägga den i tvätten. För jag gillar att variera kläderna och inte ha samma flera dagar. Så därför får det bliven liten sektion av icke-helt-nytvättade kläder, för annars lägger jag dem överallt och det blir inte snyggt att ha kläder spridda i sovrummet, arbetsrummet, hallen osv..

Älskar att rensa och organisera!! Borde bara vara lite mer “ruthless”, inte spara en massa “nån gång kanske jag kan ha detta”. Igår blev det iaf en ganska ordentligt utrensning, så det är en bra start :)

Kategori: Mode och shopping

2 kommentarer Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar