Fokus på annat

15 August 2017 21:03

Puh.

Hade inte ens märkt att det gått flera dagar sedan jag bloggade sist.. Ack ja. Detta liv! Allt man ska hinna med. Småbarnsliv som just nu innebär extremt lite tid till mig själv, och väldigt lite tid för mig och Richard att ens prata i lugn och ro. I princip omöjligt dagtid innan kidsen somnat. Och så rivstart på jobbet efter semestern. Mycket att göra.

Nu ska jag titta lite på foton jag tagit med mobilen de senaste dagarna, komma ihåg vad jag gjort. Jag vet inte om det är “tur” eller en förbannelse att allt dokumenteras till tusen nu för tiden!

Kategori: Tankar

1 Comment Lämna en kommentar

  • 1. Liv  |  15 August 2017 at 21:58

    Jamenvisst är det precis så! Det är galet svårt att få sitta ner i lugn och ro och bara snacka lite med sin älskling. När kvällen kommer är båda trötta och man liksom bara ligger i en stor hög i soffan och vilar ögonen på nåt på tv-rutan. Ljuvligt är detta småbarnsliv men jösses vad man blir trött :-)

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar