Plommonmayhem del 2

24 August 2017 17:59

Vi skakade ner nästan alla kvarvarande plommon från trädet i söndags. Det samlades mycket getingar på gräsmattan varje dag och även övermogna, lite mögliga plommon..

Första omgången skakning gav också en rejäl skörd. Undrar hur många kilo frukt som hängt på detta träd i år?!Inte hinner vi äta upp plommonen i tid heller. Jag hade plockat en hel skål och på två dygn möglade hela :( 

Kategori: Trädgård och växter

Tags: ,

1 Comment Lämna en kommentar

  • 1. Liv  |  25 August 2017 at 00:11

    Åh neeeeej :-( fy farao så synd! Det är denna jäkla rötmånad! Läste dock om något som heter Bluapple (eller hur det stavades). Kolla upp! Gör att frukt o grönt håller sig enormt mycket längre!!!

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar