Cykelvagn!

2 September 2017 12:40

Vi gjorde av med dubbelvagnen för ett par veckor sedan och beställde då genast en cykelkärra med plats för två barn. Det blev en Thule Coaster. Så nu kan en förälder snabbare transportera två ungar :) Yey!

Den funkar även som vagn, dvs om man kopplar loss den från cykeln kan man köra den som en vanlig barnvagn med handtag. Smidigt. Och vi har två fästen, en till Richards cykel och en till min cykel. När båda ungarna går på förskola ska vi smidigt kunna lämna och hämta med varsin cykel. Gött!


Kategori: Mammalivet

Tags: ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar