Samuels namnsdag

2 September 2017 22:34

Igår, 1 september, hade Samuel namnsdag. Jag kom hem lite tidigare från jobbet för att Richard skulle få gå på after work i Malmö. För att fira och göra kvällen lite extra trevlig för vår kära 3-åring så blev det en Piggelin efter maten! Isglass, brrrr. Samuel åt en och jag åt en med lite hjälp av Isabella. Det är verkligen mycket svårare att undvika socker med barn nr 2. Samuel fick väldigt begränsat intag tills han var typ.. 2, eller 2,5 nästan. Men Isabella vill ju helst göra allt som Samuel gör och äta allt vi äter. När vi fikar verkar hon än så länge hyfsat nöjd under förutsättning att det finns gott om smaskig frukt :) Men som idag åt vi ett Ballerina-kex till eftermiddagskaffet och då såg hon vääääldigt sugen ut. Men fick vindruvor, äpple och två tunna osötade kex istället. Ack ja. Hon kommer garanterat bli en gottegris som sin mor! ;)

Vi hade i alla fall en väldigt mysig kväll i trädgården igår, vi gjorde kullerbyttor, busade i lilla ihopsnickrade lekstugan, dansade och rullade på gräsmattan! Samuel har lärt sig något nytt på förskolan, att flyga som en fågel med armarna utsträckta som vingar. Så det var “mamma titta!” var femte sekund :) Det kommer säkert bli mycket bråk och tjafs ju äldre de blir, men jag hoppas att de kommer vara fina mot varandra den största delen av tiden.. De verkar redan ha väldigt kul ihop trots att Isabella bara är 1 år och 4 månader.

Sen kom min kära man hem strax efter kl 19 ändå för att natta Samuel. Fortfarande svårt att natta båda på samma gång! Jag ser fram emot när det går att läsa saga för dem tillsammans och de somnar gott i varsin säng. Jag funderar på ifall man under en period vill ha ett lekrum och ett sovrum, istället för varsitt rum. Det hade nog varit mysigt! Fast det är iofs väldigt sannolikt att de vill komma in och sova hos oss i typ 7 år framöver :)

Kategori: Isabella 12-18 månader,Samuel 3-4 år

Tags: ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar