The Conference

7 September 2017 08:06

I måndags var jag på “The Conference”, en konferens som började med fokus på digital kommunikation men de senaste åren har det blivit mer samhällsfokus och politiskt (i en digital värld). Oavsett väldigt inspirerande att lyssna på talare som är väldigt duktiga på storytelling! 

Jag blev nog mest inspirerad av öppningskeynoten “How to do nothing”, haha :) Sen kände jag att fan, jag borde gå på konferenser oftare! Jag borde söka och få mer inspiration! Ahhh.
Kategori: Karriär och jobb

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar