Stockholm över dagen

9 September 2017 11:36

I onsdags var jag inte föräldraledig som jag brukar utan flög till huvudstaden över dagen i jobbärenden. Ett möte med en kund 10-12, så det var inget långvarigt. Min ena kollega propsade på att vi skulle sticka in till stan på en trevlig lunch innan flyget tillbaka, så vi tog taxi till Medborgarplatsen och åt gott på gamla Kvarnen, riktigt mysigt ställe. Sen tog vi en promenad upp på Mosebacke, sen ner till Slussen och en liten bit till innan vi tog taxi till flygplatsen igen. Kul med liiite sightseeing iaf! Annars blir det mest bara taxi, flyg, taxi, konferensrum, taxi, flyg, taxi..

Jag dokumenterade min dag väldigt väl för att jag lovat Samuel att skicka massor av bilder på flygplan :)Kategori: Karriär och jobb

Tags:

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar