Söndagsutflykt till skogen

19 September 2017 17:09

I söndags morse cyklade vi till skogen som ligger mellan Lomma och Habo Ljung. Så himla mysigt och fint! Det var soligt på förmiddagen och som tur var hann vi komma hem precis innan regn och åska drog in vid lunch.

Jag har aldrig promenerat i den skogen förut. Det var så vindstilla och tyst och lugnt. Vi hittade björnbär och massor svampar. Mjuk mossa överallt. Kidsen tyckte att det var hur spännande som helst. Vi bor så fint, med cykelavstånd till en massa vackra platser.Kategori: Friluftsliv

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar