På väg till bussen-selfie

20 September 2017 08:22

Busspendlingen går bra för det mesta. Skönt att kunna jobba eller blogga på vägen :) Det är en helt OK promenad från vårt hus. Varje morgon går jag dessutom förbi ett så otroligt pampigt, vackert hus på väg till hållplatsen. 

Idag är jag dock trött och sliten. Satt uppe sent och jobbade igår. Sen vaknade Isabella nästan varje timme från kl 01 och ville stiga upp 05:55… Urgh.

Oh well. Nu väntar en intensiv arbetsdag med möten non-stop och sen är jag föräldraledig torsdag och fredag! :)

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar