Ungarna älskar Ikea

20 September 2017 08:05

I söndags eftermiddag bestämde vi oss för att dra till det stora blågula varuhuset, istället för att bara sitta hemma i regnet. Samuel fullständigt älskar Ikea! Och Bauhaus och Hornbach. Det är helt underbart när han lyckligt ropar med sin gulliga barndialekt; “TEEAA! Baaauhaffs, Ohhnbafffs! Eh-eh (=skruvar)! Mehjsel!”. Och sedan med emfas; “GLASS!!!”. Ja, numera ingår en ekologisk gräddglasspinne efter köttbullemiddagen.. :) Även Isabella har förstått att glass är något väldigt gott. Det är sannerligen väldigt mycket svårare att hålla barn 2 borta från socker!

Och I don’t blame the kids, jag älskar också Ikea. Jag är där ohälsosamt ofta.

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar