I’m alive 

26 September 2017 16:45

Jorå, livet rullar på och jag grubblar vidare. Vad är meningsfullt, vad vill jag lägga min tid på, hur ska jag hitta inspiration och motivation att utnyttja min (begränsade) tid bättre? Ack ja. Jag hamnar ganska lätt i slösurf och tycker att jag “slösar” bort mina kvällar.. Borde köra en digital detox. Önskar att jag kunde få pausa i någon stuga i skogen och bara få ha tråkigt tills kreativitet börjar väckas till liv.. 

Hepp. Det är inte lätt med existensiella i-landsproblem hörrni.

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar