Krassliga familjen

3 October 2017 13:10

Jahaja, nu börjar förskolebacillkarusellen…

Förra veckan var Richard lite sjuk. Samuel kanske lite snorig men annars pigg. I helgen började jag känna huvudvärk och halsont och igår kändes det riktigt jobbigt att vakna. Så igår och idag är jag hemma från jobb. Igår morse var Isabella pigg men efter bara någon timma på förskolan med Richard hade hon blivit dålig, hostade slem och kräktes så hon fick komma hem. Kräkningen var som tur bara en engångsföreteelse, så troligen “bara” pga slem i halsen. Men sen fick hon lite feber också. Idag är hon piggare men vi är hemma och kurerar oss. 

Jag hoppas verkligen att detta går över snabbt och att det inte ska bli nån “vara småsjuk i fem månader”-grej… Tur att Samuel verkar ha gott immunförsvar, han har varit väldigt lite sjuk. Får hoppas att Isabella också ska klara sig utan för mycket förkylningar denna höst. 

Så ja. Kul läge här hemma nu. Inspiration och pepp är i botten. Meeeen det blir förhoppningsvis bättre snart! 

(Och WordPress-appen verkar ha problem med att lägga in bilder i inläggen, så det blev ingen..)

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar