Vi möblerade om igen

13 October 2017 19:41

Jag sov två nätter i vårt nya sovrum och jag SOV SÅ DÅLIGT! Alla var dessutom lite småsjuka, Samuel vaknade, Isabella vaknade, jag kunde inte somna om osv osv.. så inte optimala omständigheter. Men för att alla ska få så optimal sömn som möjligt kommer nog jag och Isabella att sova ihop i eget sovrum ett tag till..
 
Efter första natten så ändrade vi en sak. Först hade vi nämligen placerat våra två 90-sängar på “fel håll”, så att vi hade 2m bred säng men bara 180 lång. Det var inte så skönt. Så vi tog bort spjälsängen helt och vände på sängarna. Isabella kommer ändå inte vilja sova i den, lika bra att bara ha en stor säng utöver Samuels växasäng just nu. Lättare att försöka natta, mer plats åt Richard överlag osv oavsett om jag sover där på natten eller ej. Det är ju ändå bra att vänja både Isabella och Samuel att det är där nattningen sker. Så nu har vi två 180 sängar i två olika sovrum.. bra med valmöjlighet ;)
 

Kategori: Min vardag

1 Comment Lämna en kommentar

  • 1. DRESSYYRLIV  |  18 October 2017 at 20:43

    Ser mysigt ut :-)

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar