Så fina ihop!

1 November 2017 22:43

Idag har jag varit hemma med vår ljuvliga 1,5-åring. Isabella är så rolig nu! Hon pratar massor, hon busar, hon har mycket egen vilja, men är glad, sysselsätter sig, leker massor.. Det är en fröjd att vara föräldraledig med henne. För en vecka sedan hade jag min mamma och bror på fikabesök och då fångade jag några ögonblick med systemkameran. Dessa, mellan Isabella och hennes mormor, är så himla härliga.. Det är 70 års åldersskillnad men den fina anknytningen strålar om dem!

Jag försöker ta bilder med systemkameran då och då, det blir alltid så mycket vackrare bilder med det kortare skärpedjupet, bättre färger och konstrast etc. Jag har tänkt i flera månader (eller kanske år?) att jag ska välja ut fina bilder och framkalla, sätta upp i ramar på väggarna. Måste ta tag i det snart!

Kategori: Familj och släkt,Isabella 12-18 månader,Kärlek

Tags: ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar