Sista dagen!!

3 November 2017 08:32

Idag är det min sista dag på mitt nuvarande jobb. Redan igår tackades jag av fint genom vinlunch på härliga restaurangen Atmosfär, fick fantastiskt vackra blommor och ett Amarone-vin. Och massor skratt med de fyra härliga människorna som jag jobbat med i styrgruppen.

Idag ska det bli en sista hejdå-fika för alla på kontoret. Och jag ska lämna in dator, nyckelbricka och allt sånt där. Det känns förstås lite konstigt att sluta efter 5,5 år, men jag är inte så sentimental egentligen. Det ska bli skönt att sluta och spännande med något nytt! 

Sååå fint!!

Både glada och ledsna :)

Kategori: Karriär och jobb

Tags:

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar