Kaffe, kanelbulle & Sunny Watermelon

8 November 2017 13:35

Den här fina plantan av palettblad (Coleus) kallas för Sunny Watermelon. Jag fick den av min chef i avslutningspresent. Så himla fin! Jag har en lila version också. Denna är ljusare, och ja, ser ut lite som vattenmelon på bladen :)

Älskar den här stunden på dagen, när Isabella sover och man får lite lugn och ro med en kopp kaffe! Lyxar till det idag med en skvätt O’boy i kaffet samt en stooor kanelbulle. Mums!

Kategori: Min vardag,Trädgård och växter

Tags: ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar