Morgonmys

8 November 2017 13:28

I morse plockade jag fram en ny röd glittrig klänning till Samuel, likadan som han haft innan, men i lite större storlek. Den lite mindre fick Isabella ärva nu, även om den ändå är ganska lång på henne :) Samuel fick även röda leggings och en ljus tröja med ett hjärta av paljetter på, som han blev väldigt glad för. Sen fick ungarna sitta och leka med klistermärken en stund innan vi skulle till förskolan. Isabella ville ha ett hjärta i pannan och Samuel var inte sen med att haka på den trenden :)
Kategori: Isabella 12-18 månader,Samuel 3-4 år

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar