En shoppingdag på Nova

10 November 2017 14:14

Ahhh. Det är fredag. Det är min lediga vecka mellan jobb. Richard ska vara bortrest lör-sön. På måndag börjar mitt nya jobbäventyr! Så idag har jag en shoppingdag på köpcentrumet Nova utanför Lund. Jag har köpt tre par skor, en vårjacka (hehe ja, men det var 50%), ännu en glittrig (!) tröja, tre nagellack, en julpyjamas, ett par juliga mysbyxor.. (jag börjar ovanligt tidigt med julfokuset, för att vara mig, som annars vägrar jul innan jag fyllt år den 28!). Det har också blivit några strumpor och vantar till ungarna :)

Och nu, nu blir det lite njut i form av getostfoccacia och en latte! Ahhh. Sen ska jag hem till Richard och ungarna. Men ikväll ska jag ut igen, på årets Gåsamiddag! 

Kategori: Nöje

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar