Gåsamiddag 2017

11 November 2017 23:59

Jag och några fd kollegor har en tradition sedan 2012 – att äta gåsamiddag ihop en gäng om året. Jag har missat två gånger pga småbarn, men jag har iaf varit med 4 år! I fredags var det dags, och vi möttes först upp på Pintxos i Lund för en fördrink. Jag drack en Frozen Strawberry Daiquiry, åååh så jäkla gott!!

Sen var gåsamiddagen som vanligt på Mat & Destillat. Jag valde, som vanligt, hummersoppa istället för svartsoppa. Det var gott – också som vanligt – men servicen var kanske inte top notch, de hade helt fullsatt. Nästa år kanske vi byter ställe?

Det var iaf SÅ härligt att få gå ut på riktig tre-rätters middag, och med vinpaket, och sen ta taxi hem. Kändes så himla lyxigt. Väldigt långt ifrån förra året då jag hade med Isabella i bärsele och hon välte ut min hummersoppa med foten. Och jag ammade på toaletten. Och Isabella vägrade somna om. Gah! Igår var det därför extremt lyxigt att dricka en drink, dricka finvin och äta gott i lugn och ro :)

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar