Första dagen igår

14 November 2017 07:54

Igår började jag på nytt jobb!

Jag tog tidig buss i soluppgången. Så fin himmel! Det är lite mörkt och kallt och ruggigt nu, men jag har en vacker promenad från Malmö C bort till nya kontoret som ligger mitt emot nya konserthuset och Malmö Live.

Första dagen var bra, men mycket information och mycket nytt såklart, så kag var rätt trött när jag kom hem. Puh!

Idag ska jag med på ett säljmöte hos kund, det är lika bra att hoppa in i hetluften direkt!

Kategori: Karriär och jobb

Tags:

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar