Inflyttningsfest

25 November 2017 11:46

Igår var jag i Lund på inflyttningsfest med både gamla och nya kollegor, mycket trevligt! Mitt nya jobb har nu lokaler i både Malmö och Lund. Jättecentralt och fint. Det blev massor sushi och bubbel och skratt :)

Richard nattade båda barnen utan problem, det är sååå skönt att Isabella är OK med att somna utan mig nu. Jag tog bussen hem strax innan kl 22, traskade igenom ett vackert julpyntat Lund. Jag är så himla nöjd med att bo i Lomma, perfekt avstånd från allt :)

Kategori: Nöje

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar