Egentid en hel lördag

27 November 2017 17:31

Imorgon fyller jag år, och i lördags fick jag en tidig present av Richard i form av en hel lördag av egentid samt en lyxig fotbehandling!

Jag började med frisören kl 10 och där var jag nästan till kl 13, det blev slingor, nyansering, klippning och så lite lockar på det! Jag är riktigt nöjd, jag ville ha tydliga lite “randiga” slingor, och så blev det.

Sen gick jag runt lite i olika affärer, sen färgade jag ögonfransarna, åt lunch, och till sist fick jag 50 minuters ljuuuvlig fotbehandling på proffsiga Axelssons Spa. Very very nice!

Men sen hade jag nästan lite dåligt samvete när jag kom hem, alltså för att jag var borta på fredag kväll och sen hela lördag dag. Det var ju bara två timmar kvar av dagen innan barnen skulle sova. Samuel frågade väldigt många gånger “mamma hemma imorgon?”. Det går såklart ingen nöd på de små liven som är med sin fantastiska pappa, men jag är så van att vara med dem varje dag att en kväll och sen en lördag borta känns som en evighet. Jag som inte ens varit borta över natten sedan Isabella föddes. Knasigt detta med föräldraskap :) Ljuuuuvligt med välbehövlig egentid, men ändå uppstår saknad och längtan (och lite dåligt samvete) väldigt fort. Ack ja.


Kategori: Mammalivet,Skönhet

Tags: ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar