Smygstartat julpyntandet

27 November 2017 22:55

I söndags åkte alla adventsstjärnor upp, trots att det inte är 1a advent förrän nästa helg (och inte 1 december heller). Jag kände att det var dags! Lite tidigt kanske, men alltså, det är ju så mörkt och ruggigt och jobbigt så det behövs en massa ljus! Vi köpte även en ny 38 meter lång ljusslinga och jag snurrade snyggt in plommonträdet i 240 små lampor :)

Vi bakade också små söta pepparkakor!

Kategori: Inredning och bostad

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar