Adventskalender!

1 December 2017 08:11

Igår kväll spenderade jag i princip tre timmar på adventskalendern åt barnen :) Fantastiskt ändå att få ostörd tid 19:30-22:30 utan några uppvak.. vi börjar komma förbi den mest krävande “småbarnstiden”.

Sååå jag har pysslat med små bruna påsar, klistermärken, hängt upp rött snöre i stora fönstret, packat ihop 13 adventspaket (resterande 11 får jag fixa snart.. som tur är har jag ju några dagar på mig!). Det är fokus på pyssel, så det är mycket man kan göra något kreativt med som pärlor, bokmärken, klistermärken i olika former, glittertejp osv och så några hårband/rosetter, en målarbok, till lucia ska det bli elektriska ljus osv. Mycket kul att pyssla! Jag mår dessutom mycket bättre av att inte sitta vid datorn hela kvällen :)

Kategori: Pyssel

Tags: ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar