Rasat pepparkakshus

20 December 2017 23:30

För några dagar sedan byggde jag tre pepparkakshus. Ett stort färdigköpt och så två mindre där jag bara freestylade. Tyvärr gräddade jag inte det lite större tillräckligt.. det blev mjukt och svajigt, så det tog bara en natt så hade det rasat. Ack och ve! Men men. Nu har vi iaf ett stort hus och ett litet hus att dekorera :)

Idag börjar för övrigt min julledighet! Woooohoooo. Så är jag ledig ända till 8 januari. Grymt skönt! Så kanske kanske kan jag få in lite mer spontant ögonblicksbloggande. En av anledningarna till det begränsade bloggandet är mitt jobb, mycket nytt och mycket kul! Men en annan förändring som är större anledning, är att jag börjat pendla till jobbet med bil! Det är SÅÅÅ skönt! Jag har fått parkeringskort via jobbet :-D Men det gör alltså att jag inte har möjlighet att blogga som jag annars ofta gjorde under bussresan till och från jobb. Just nu lyssnar jag på radio istället meeeen skulle vilja lyssna på ljudböcker och poddar! Måste tanka ner lite till mobilen. Vill nog också lyssna på dagens nyheter on demand, undrar hur man bäst gör det med vår tids moderna teknik… :)

Kategori: Pyssel

Tags: ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar