Julfix – inget blir gjort med barn

22 December 2017 23:43

Ahh, jag som tyckte att jag började i god tid med att köpa första julklappen i november. Nu är det bara ett dygn kvar till julafton och det finns HUR mycket som helst som jag skulle vilja göra men inte kommer hinna. Så jag ska försöka tagga ner ambitionsnivån.. ja jag VILL ha hemmabakta bullar på julafton men vad fasen, det blir ju lika gott med köpt bröd. Jag hade tänkt baka en omgång lussekatter till MEN de hembakta jag redan har i frysen räcker nog. Mitt pepparkakshus håller på att trilla ihop pga att det smälta och sen stelnade sockret håller på att smälta igen?! Men vafasen, det gööör väl inget att det inte blev så snyggt som förra året.. det är för övrigt ändå ooomöjligt att baka pepparkakshus med en 1,5-åring och en 3,5-åring. Senast vi skulle baka lite pepparkakor blev inte en enda figur utstansad, båda åt upp sin klump med deg direkt.

Idag har Richard städat lite, jag har slagit in massor paket, och sen handlat några sista små julklappar, glögg, mossa, mistel (!) och lite annat smått och gott. Vi behöver fortfarande storhandla inför julafton imorgon men vi har en del redan. Julskinka, köttbullar och kycklingprinskorv finns hemma iaf :)

Men så till ett dilemma.. ett paket med flera julklappar som jag beställt på nätet har inte kommit…! Jag beställde sent (i tisdags) men det är en jättestor nätbutik för barn (Jollyroom) och det stod att man kunde beställa 20/12 kl 23:59 och ändå få leverans innan jul. Jag beställde ett dygn tidigare, 19/12, men nu verkar paketet vara fast utanför Göteborg och beräknad leveranstid är 27/12. Arghhhh! Så jag måste ev ut och fixa ny julklapp imorgon som nödlösning. Suck.

Meeen. Jag försöker ta det lugnt. Vi ska “bara” vara 7 vuxna och 4 små barn, det är inte så mycket mat som behövs. Jag kommer att pynta fint och det kommer att bli jättemysigt! Vi hinner ju en hel del imorgon också :)

Nu sova!!

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar