Fint julfirande och äntligen fotobackup

26 December 2017 00:54

Vi hade en väldigt härlig julafton igår! Vi firade ju hemma hos oss, vi var 11 personer (sju vuxna och fyra barn under 5 år). Dagen började jättebra med paketöppning, barnen var rätt nöjda, vi åt god risgrynsgröt och fick en liten lugn stund. Förutom en hickup mitt på dagen gick det mesta bra. Isabella VÄGRADE nämligen somna, hon brukar somna kl 12 men somnade till slut inte förrän strax innan kl 13 med hjälp av amning, och då hade jag promenerat runt med vagn i REGN med missnöjd unge 25 + 20 minuter med liten paus emellan… arghhh.

Jag förlorade i princip en timme där. Då hade jag t.ex hade kunnat måla naglarna röda, lägga fram servetter, dekorera bordet osv. Men när gästerna väl var på plats kl 13:30 så flöt iaf allt på bra! God timing med glögg, mat, Kalle Anka, jultomten, klapputdelning och kaffe med massor julgott! Enda nackdelen är att dagen går SÅ JÄKLA FORT! Det är nog mest för att vi som värdpar springer och fixar, plockar fram osv.. och samtidigt har två pyttebarn. Då försvinner tiden! Men det gör inte så mycket. Jag är ändå så nöjd med att vara hemma hos oss!

Idag har vi varit ute på utflykt, hela vägen till Habo Ljungs skog och sedan längs bryggan i Bjärred. Väldigt mysigt! Och nu ikväll har jag suttit och backupat och organiserat foton, äntligen!! Jag har i princip inte organiserat foton på fyra år.. dvs innan barnen föddes! Så det är hög tid. Jag gör en enkel backup nu, typ 110 GB, så får jag fortsätta att organisera sen :)

All right. Måste sova. God fortsättning!

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar