Hej 2018!

2 January 2018 11:34

Ja hallå, Gott Nytt År!

Bloggen har gått i ide under jul och nyår.. jag har helt enkelt haft fullt upp med att fixa jul, slå in presenter, pynta, ta hand om två småbarn osv osv. Inför nyår pyntade jag massor och var uppe alldeles för sent (så att jag var supertrött på nyårsafton och dagen efter.. men det var det värt!). Vi hade en väldigt härlig dag och kväll med våra vänner Sara & Mikael & Itatchi som även sov över.

Härligt med nytt år! Älskar nystart.

Vi får se hur det blir med bloggen, jag behöver hitta lite inspiration till den igen. Just nu har jag lagt fokus på annat på kvällarna och på dagen finns inte tid att sitta och blogga. Well. Nu ska jag fokusera på det nya året! Idag har vi slängt ut granen och vi börjar plocka bort pynt, städa och återgå till “vanligt hus” :)

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Becka.nu

Hej!
Jag heter Rebecka. Det här är bloggen om mitt liv - min vardag med jobb i Malmö och hus i Lomma, om kärleken till min man och våra två barn, om hus & trädgård och behovet av egentid i småbarnskaoset!

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar