Den där kärleken till barnen

4 January 2018 23:22

Åh, dessa två barn! Tiden går så himla fort. Isabella är snart 20 månader, pratar jättemycket och är otroligt medveten och framåt. Det är så kul att se! Och det är också fantastiskt härligt att se hur Samuel, som varit väldigt sen i språkutvecklingen, nu exploderar i ordförråd och pratar och pratar. Och tar för sig, är inte alls lika blyg som tidigare. Idag var vi för första gången (!) på badhus med barnen, och vi var helt förvånade över vår “försiktiga” son som hoppade och plaskade och försökte simma trots många kallsupar och vatten i näsan och ögonen (vilket han AVSKYR i badkar). Han var nästan för våghalsig och hade ingen respekt för vattnet, haha.

Det är inte så väldigt avkopplande att vara “ledig” med två småbarn i över två veckor (och jag var så butter, trött och uttråkad i morse att jag nästan saknade jobbet), men jag försööööker njuta av tiden. Skönt att kunna koppla bort jobbet helt och inte vara stressad över det. Richard och jag har också lyckats hålla både julafton och nyårsafton med gäster hemma hos oss, med tillhörande planering, pysslande, pyntande och matinköp osv, utan större osämja. Lite gnabb blir det ju lätt, särskilt när inte bara barnen är trötta utan man själv också sovit för lite.. :) Samtidigt är det SÅ JÄKLA SKÖNT att Isabella nu sover i princip hela kvällarna. Så att jag faktiskt kan göra saker på kvällen, och slappna av. Jag har kanske nämnt det innan, men det är värt att glädjas över de små sakerna i vardagen. Det var ju inte länge sedan som jag fick springa in hela tiden och natta om. Varje halvtimme skrek hon “maaaamma” och jag rusade in snabbt snabbt snabbt. Men nu sover hon oftast minst 20:00-23:00 utan uppvak, ibland längre. Ahhh. Det är bitterljuvt att barnen blir äldre. Mest skönt och kul, men också läskigt hur snabbt allt går. Tänk att Isabella blir 2 år i maj! Jisses. Samtidigt känns det ju ändå både som att hon funnits med oss FÖR EVIGT och att vi bott i detta huset FÖR ALLTID. Konstigt det där med tid.

Nåväl. Dags att göra mig redo för natten, klockan är snart halv tolv. Imorgon fredag. Bäst att försöka NJUTA lite till av semestern!

Kategori: Isabella 19-24 månader,Samuel 3-4 år

Tags: , , , ,

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar