Min nya hörnplats

25 January 2018 07:57

På mitt nya jobb så har jag flyttat runt ett par gånger redan. Först satt jag med säljteamet, sen flyttade jag till UX/Design-teamet, sen flyttade jag tillbaka till säljrummet och nu nyligen har jag flyttat till en ny plats där vi sitter fyra personer som jobbar med processer och kommunikation, kan man sammanfatta det med. Jag gillar att vara rörlig men NU gillar jag verkligen min plats. För det är en hörnplats, en vägg bakom, och med utsikt över Malmö Live! (Vilket inte riktigt framgår av fotot..)

En av mina närmaste kollegor som sitter bredvid mig är dessutom ganska ofta iväg på uppdrag etc så jag har rätt mycket lugn och ro :) I like it!

Just idag är jag dock inte på kontoret utan på tåg mot en kund för att hålla i en workshop, det ska bli kul!

Kategori: Karriär och jobb

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar