Lite miserabla

27 January 2018 13:37

Blä. Jag har varit på dåligt humör sedan igår, är trött och grinig och så jäkla less på årstiden, på småbarnsvardagen, att jag inte hinner något, att det aldrig är tyst och lugnt… Waaaah. Och idag är Isabella mer snorig och täppt i näsan, så nu när hon sov middag så vaknade hon av att hon hostade och hade svårt att andas som vanligt. Hon vaknade efter bara 40 minuter (brukar sova det dubbla) och var helt förstööörd. Grät och skrek i över en halvtimme. Jag vaggade, bar, sjöng, klappade, erbjöd säng och vagn och allt möjligt.. Men till slut somnade hon om mot min mage. Nu blir kvällsrutinen antagligen knas, men hon måste verkligen sova ett tag till. Richard är iväg med Samuel på en sväng till stan, så jag och Isabella är ensamma om vår miserabla tillvaro…

Så ja, nu ligger jag här, fast i sängen med neddragna persienner, när solen ÄNTLIGEN är framme. Urgh. Jag som tänkt börja odla fröer i små krukor idag. Har köpt fröer till röd och gul tomat, röd och gul paprika, physalis och “blomman för dagen”. Vill ha våååår!!

Tur att min älskade lilla sjukling som ligger ovanpå mig är så söt. Ahh…

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar