2 sjuklingar

30 January 2018 17:29

Kanske inte så konstigt att jag varit lite miserabel ändå, nu har en förkylning med halsont och huvudvärk blommat ut… :(

Jag var på jobbet igår, hade lite små känningar i halsen men det var rätt OK, men sen kom huvudvärken smygande på eftermiddagen. Imorse när klockan ringde kände jag mig som en zombie. Jag var verkligen inte redo för kundmöte direkt på morgonen. Istället sjukanmälde jag mig och sen sov jag ca 2h till! Så bra för kroppen att få lite mer sömn..

Isabella är också sjuk, snorar och hostar. Samuel och Richard är dock friska.

Jag har idag ätit massor vitlök, kiwi, nyponsoppa, druckit te med ingefära, citron och honung. Och jag gick loss på Apoteket & i affären, och köpte olika förkylningspreparat och halstabletter. Nu hoppas jag på snabbt tillfrisknande. Februari på intågande. Kul kul…

Kategori: Min vardag

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar