Nysått i små krukor

4 February 2018 23:19

Jag mår äntligen lite bättre. Hade gärna stannat hemma en dag till för att verkligen återfå krafterna, men jag har ju tappat 4 arbetsdagar så imorgon är det back to work.

Men det jag ville visa är mina små söta växter! Förra helgen sådde jag ett gäng tomater, paprikor, physalis, gräslök och lite purpurvinda. Nu börjar några små gröna blad vakna! Så idag har jag faktiskt redan planterat om några till större krukor. Lite tidigt men det kändes bäst så. Ser fram emot vår!

Kategori: Trädgård och växter

Lämna en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Hej!

Hej! Jag heter Rebecka. Becka.nu handlar om mitt liv - min vardag, min man Richard och våra barn Samuel och Isabella, om hus & trädgård och tvåbarnskaoset!

Till vardags arbetar jag med kommunikation och teknologi på en global digital byrå i centrala Malmö. Tidigare bestod mitt liv även av resor till världens alla hörn, men i juli 2014 föddes unge nr 1 och i maj 2016 damp nästa mirakel ner. Så nu handlar mitt liv och bloggen mest om kidsen och vår vardag som nyblivna husägare i fina Lomma :)

Kontakta mig på becka [at] becka.nu

Sök på Becka.nu

Följ Becka.nu

bloglovin

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

RSS

Statistik

Online nu:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:

Länkar